2013. június 13., csütörtök

Közreadom én is, itt is...

Géczy Gábor felhívása:

Kedves Mindnyájan!
 

Először is nem volt, nem van, nem lesz devizahitelem, és nem érinti családomat sem ez az őrület. Ezt a levelet azért írom, mert valahol valakiknek gátat kell szabni az élősködésnek, el kell kezdenünk NEMESEDNI. Meg kell értsük, hogy fordítva ülünk a lovon, ezért fordultak ellenünk a valaha általunk és érettünk létrehozott rendszerek.
Egykor a paraszt kutyát tartott, hogy vigyázzon jószágára, vagyonára, cserébe etette, eltartotta. Ha a kutya ellene, vagy jószága ellen fordult, agyonütötte, mert ez az élet törvénye. Ma számos kutyát „foglakoztatunk” (Rendőrség, NAV, ANTSZ, politikusok…) és minden kutyánk ellenünk fordult, minket harapdál. Nagyon szemtelenek, de a Bank nevű korcsunk van legjobban elpofátlanodva: fényes nappal a szemünk láttára eszi tyúkjainkat, utána beperel minket, hogy nem kapott szalvétát.
Eljött az idő, hogy Bank nevű kutyánkat Kúria nevű kutyánk ráncba szedje. Ha nem teszi, sajnos Bank nevű kutyánkkal együtt Kúria nevű kutyánknak is pusztulnia kell. Ha ez sem elég, az egész politikus falkát el kell zavarni Fideszestől-Maszopostól, EU-stól, és új génállomány után kell nézni! J
Miután a magas körök nem értették meg az ország panaszát, a MAG-os köröknek kell lépni: TERJESZD AHOL CSAK TUDOD, ÉS KÉSZÜLJ JÚNIUS 25-re          
http://www.junius25.hu/ 
Most a bankvilág saját betarthatatlan, apróbetűs, joghézagos hálóján akadt fenn, lehetőséget adva sokmillió életnek a kitörésre.
Kérlek, ha nem is érint személyesen ADD TOVÁBB, hogy véget érhessen ez a rémálom, és soha többet NE FUSS A SAJÁT KUTYÁD ELŐL!!!
 

Géczy Gábor


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése